Kako bismo doživljaj Ferragosta podigli na višu razinu, i ove godine donosimo Entrio Cashless sustav plaćanja.

Način funkcioniranja je jednostavan:

  • Zamijeniš svoju ulaznicu za RFID festivalsku narukvicu
  • Nadoplatiš novac na svoju RFID narukvicu na ulazu u festivalski prostor ili unutar njega (na tzv. Top Up mjestima)
  • Kupuješ na svim mjestima unutar festivalskog prostora (hrana, piće, cigarete, merchandise) prislanjajući svoju narukvicu na RFID uređaj djelatnika festivala
  • Tijekom cijelog trajanja festivala možeš dodatno nadoplatiti svoju RFID narukvicu ili izvršiti povrat cjelokupnog preostalog iznosa novca

 

RADNO VRIJEME TOP UP MJESTA

Top Up (glavni festivalski ulaz)
četvrtak, 1.8. / 16:00 – 04:00
petak, 2.8. / 17:00 – 03:30
subota, 3.8. / 17:30 – 03:30
nedjelja, 4.8. / 17:00 – 03:30
ponedjeljak, 5.8. / 07:00 -10:00

Top Up (Addiko Piknik Stage)
četvrtak, 1.8. / 19:30 – 04:00
petak, 2.8. / 18:00 – 03:30
subota, 3.8. / 17:45 – 03:30
nedjelja, 4.8. / 17:00 – 03:30

Za bezbrižnije korištenje cashless narukvice, ponudili smo ti odgovore na moguća pitanja:

Što je RFID narukvica?
RFID narukvica je ulaznica za festival koja ujedno služi kao tvoj elektronički novčanik. Opremljena je RFID karticom te omogućuje kupovinu unutar festivalskog prostora bez upotrebe novčanika, casha, tokena,…

Kako dobijem svoju RFID narukvicu?
Na ulazu u festivalski prostor zamijeni svoju kartu za RFID narukvicu.

Mogu li plaćati cashom ili karticom umjesto RFID narukvicom?
NE. Ovo je potpuno cashless sustav/event, što znači da je jedini način plaćanja unutar festivalskog prostora putem RFID narukvice.

Na koji način vršim nadoplatu sustava?
Nakon preuzimanja RFID narukvice na tri mjesta nadoplate uplaćuješ novac (isključivo gotovinu, uplaćivanje karticom nije moguće) na RFID narukvicu. Minimalni iznos nadoplate je 50 kn, a maksimalni 2000 kn. Prilikom prve nadoplate NE NAPLAĆUJE se nikakav depozit.

Što kada ostanem bez sredstava na kartici?
Nadoplatu možeš izvršiti na svim Top Up mjestima tokom trajanja festivala bez ikakvog dodatnog depozita.

Na koji način pratim stanje sredstava na RFID kartici?
Stanje svoje kartice možeš provjeriti u svakom trenutku na bilo kojem prodajnom mjestu. Samo je potrebno zamoliti djelatnika da ti provjeri stanje računa, prisloniš svoju narukvicu na Glownet uređaj i to je to. Na ekranu će biti prikazano tvoje trenutno stanje na kartici.

Što ako mi ostane sredstava na RFID narukvici nakon završetka festivala?
Tokom cijelog trajanja festivala, te u ponedjeljak 5. kolovoza do 11h, moguće je izvršiti povrat sredstava. Prilikom povrata sredstava BITI ĆE NAPLAĆEN REFUND FEE U IZNOSU od 10 kn.

Mogu li dijeliti svoju narukvicu s prijateljem?
NE. RFID narukvica predstavlja jedinstvenog korisnika/kupca. Narukvica koja je oštećena, prerezana, uklonjena s ruke neće biti smatrana valjanom. Ujedno narukvica je tvoje sredstvo ulaska na festival.

Mogu li sa svojom narukvicom plaćati i drugima?
Naravno. Tvoji prijatelji i poznanici će biti i više nego zadovoljni.

Što je tako posebno s RFID narukvicom i koji su benefiti?
RFID narukvica ima mnoge prednosti i benefite za tebe. Uštedit ćeš mnoštvo vremena jer RFID narukvica značajno skraćuje redove i čekanja na prodajnim mjestima. Isto tako, nećeš se morati brinuti za cash, tokene i da li će ti kartica biti prihvaćena. Moći ćeš uživati u kupanju na Orahovačkom jezeru i biti bezbrižan da su tvoja sredstva na sigurnom. Na tvojoj ruci. Narukvica je vodootporna.

Da li se izgubljena ili ukradena RFID narukvica može pratiti?
Ukoliko ti je narukvica ukradena sa ruke (vrlo mala vjerojatnost) ili izgubljena (isto tako vrlo mala vjerojatnost) možeš dobiti zamjensku narukvicu. Ipak, imaj na umu da je tvoja RFID narukvica slična novcu te ukoliko je izgubljena/ukradena nije moguće dobiti povrat novca. To znači da ti druga narukvica može biti izdana, ali sredstva koja si imao su izgubljena te ćeš morati proći cjelokupni proces nadoplate ponovno.

Još uvijek sam zbunjen s ovim novim sustavom!
Bez brige. Dođi na festival, a osoblje iz tehničke podrške će te uputiti i objasniti cijeli sustav. Vidjet ćeš, zapravo je vrlo jednostavno!